Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

27.06.2010
Конкурсът „Бъди репортер на списание Дайвинг БГ“ ...и през 2010

За да участваш в конкурса на Дайвинг БГ за репортер (фотограф, кореспондент) е нужно да изпратиш:

- Текст (без определен брой знаци или страници)
С особено уважение ще се ползват материали отразяващи актуални теми и/или събития, ексклузивни интервюта, материали пряко или косвено свързани с тематиката на списанието, но задължително авторски такива. Преводни (освен цитати и референции)или копирани чужди статии не се приемат. (Текстът трябва да е набран на Word, на кирилица, без табулиране и форматиране, приемат се единствено - удебеляване и ползване на Italic )

- Снимки – задължително поне 3-4 броя отговарящи по смисъл и тематика на съдържанието на авторския материал, като те трябва да бъдат или авторски или с предоставени права за ползване и публикуване от автора им и фигуриращо името на фотографа. (Задължително качество на снимката – 300 dpi).

 В началото на материала трябва задължително да бъдат записани трите имена на автора, авторът на снимковия материал, цитиран източникът на информация, ако такъв е бил използван.

Ако авторът желае материалът му да бъде публикуван под псевдоним, такъв да бъде упоменат, като трите имена на автора остават за информация на редакцията на списанието.

Материалите изпращайте на редакционния ни и-мейл diving.editorial@gmail.com със заглавие

За конкурса репортер на Дайвинг БГ”

Конкурсът ще протече през цялата 2010 година, като крайният срок за изпращане на материалите е 30 Ноември 2010. Желателно е да не чакате последните месеци, защото интересните материали ще бъдат публикувани след получаването им. Няма ограничение в броя на изпратените материали. Възможно е един материал да има един или няколко автора.

Класирането ще бъде публикувано в първия брой на Дайвинг БГ за 2011 година, като първите 3 места ще бъдат излъчени от жури на редакцията и обявени по време на годишния коктейл на списанието.

Тазгодишните награди ще бъдат:

1во място – Водолазен компютър SUUNTO D4 с 3 режима на действие – Air/Nitrox/Freediving

2ро място – водолазен костюм BARE ELASTEK

3то място – водолазен фенер BIG BLUE

Всички награди ще бъдат любезно предоставени от ексклузивния дистрибутор на марките за България – Divetec (www.divetec.bg)


Източник: Diving BG