Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

07.02.2012
"Най-добрата водолазна позиция в света 2012г."

Индонезийския оператор по гмуркане Blue Season в Бали обявиха актуализирана версия на техния изключително популярен конкурс "Win The Best Job in the World” , който дебютира през октомври 2010 г.. Конкурсът предлага възможност на един човек да прекара седем месеца на обучение в красивия Бали и да получи сертификат за PADI инструктор  абсолютно безплатно.

Миналогодишният победител Кензо Кирен в момента се намира в Бали и изживява приключението на живота си. Blue Season вече дадоха малко информация за предстоящия конкурс, която показва, че той ще бъде "по-голям, по-добър и ще разполага с повече места за включване в сравнение с минало годишния." Въпреки че всичко е все още малко неясно, те потвърдиха, че стойността на голямата награда ще възлиза приблизително от USD 17 000 до USD 25 000.

Том Уест, съорганизатор на конкурса, в  свое интервю разкри малко за предстоящия конкурс, "чакаме до официалния старт на 30 септември да дадем пълни подробности за тазгодишния конкурс”.

Хиляди привърженици и състезатели взеха участие в събитието миналата година и много от тях споделиха мнението си с нас за това, което биха искали да видят включено в приза тази година. Взели сме всичко под внимание и сме развълнувани да направим ” Най-доброто гмуркане в света 2012 г. различно от всичко виждано до сега в индустрията. "

Blue Season Бали ще стартира “Най-добрата водолазна позиция в света 2012” едновременно на Facebook, Google, Twitter, и през тяхната мрежа от уеб сайтове, включително и на самия сайт на конкурса www.bestdivejob.com. За повече информация се свържете с организаторите Том Уест или Джонатан Крос директно на win@bestdivejob.com.

Източник: http://www.scubaherald.com/best-dive-job-in-the-world-2012-its-here-again/