Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

15.01.2010
Кои други световноизвестни личности се гмуркат?

DIVING BG вече писа и публикува снимки на богатата наследничка Парис Хилтън с едно от гаджетата си по време на дайвинг. Наскоро стана известно, че и самата сладурана Натали Портман / Cold Mountain, Star Wars, Closer, Leon и мн.др./ практикува този спорт. Всъщност любовта и към подводния свят идва от родителите на актрисата, които са водолазни инструктори.
“Опитвам се и да се забавлявам и да не бъда твърде дисциплинирана,” казва Натали. “ Има няколко неща, които се опитвам да правя - един вид да се потопя в тях и да им се отдам, така че да ми е забавно в нещата, с които се занимавам. Преди 2 години започнах да се гмуркам с бутилки и да пътувам по всички онези луди места по света. Бях в Мароко и то сама, а преди дни се връщам от Гватемала." споделя Портман. " Освен това дайвингът ми помага да поддържам добра физическа форма"

Друга актриса беше също забелязана да се увлича по подводното гмуркане - красавицата Клеър Дейнс заедно с гаджето си Хю Дейнси отскочиха до слънчевите плажове на  Хавай с цел  да изкарат курс по SCUBA дайвинг.

За Ева Лонгория си казахме- пожелаваме си Ева да играе ролята на "паникьосан водолаз", тогава с удоволствие ще можем да демонстрираме rescue уменията си....

Звездите от световния шоу-бизнес са неуморени в търсенето на красиви развлечения, пленени от красотата и спокойствието на подводния рай те с готовност зарязват суетата на Холивуд ,за да се впуснат в следващото приключение, а ние можем само благородно да им завиждаме. А защо не и някой път да засечем Натали Портман докато разглежда подводните рифове в Малдивите....who knows?