Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

20.11.2009
FREEDIVING WORLD CHAMPIONSHIP BAHAMAS 2009

FREEDIVING WORLD CHAMPIONSHIP BAHAMAS 2009. Шампионатът Aida Freediving 2009 ще бъде проведен в Dean’s Blue Hole, Лонг Айлънд на Бахамите, между 25-и Ноември и 5-и Декември т.г. Всяко събитие между 27-и Ноември и 1-и Декември ще има ден за квалификационно състезание, от което ще се отлъчат 6ма атлети - 6 мъже и 6 жени от всички дисциплини, които ще се съзтезават за медали, както следва на 3ти и на 5ти Декември.

Само съзтезатели, които са квалифицирани от местната AIDA, или директно от AIDA International, ако няма локално представителство в тяхната страна, или които са били награждавани с wild‐cards, могат да регистрират световен рекорд. Имената на атлетите трябва да бъдат изпратени от законното представителство на AIDA за страната или от изпълнителния борд на AIDA. След като веднъж квалификацията е потвърдена, кандидатът се регистрира, като трябва да заплати по банков път цялата такса-участие с референция - “AIDA WC.”

Банковите трансферни такси са за сметка на кандидатите. Таксите варират между USD 695 и USD 800. За повече информация - info@verticalblue.net Организатор - Stavros Kastrinakis Изпълнителен организатор - William Trubridge

Източник: www.aida-international.org